Snart är vi tillbaka i Sverige igen! Det har varit väldigt skönt att koppla bort från jobbet och ladda batterierna. Nu kommer vi att fokusera på att packa vårt bagage samt börja förbereda att packa våra ägodelar inför flytten i slutet av september.

När detta inlägg publiceras sitter Familjen Sparpatrullen högt upp i luften på väg mot hem igen. Förhoppningsvis flyter det på bättre än kaoset på Arlanda flygplats för drygt en månad sedan. Lyckligtvis flyger vi inte med SAS så bör iallafall inte påverkas av pilotstrejken. Däremot räknar vi med att det eventuellt kan ta lite tid att hämta ut bagaget. Men det får man väl räkna med när det är brist på personal och alla vill ute och resa.

Sammanfattningsvis blir det lite fler frekventa inlägg på bloggen återigen. Nedan har jag bifogat ett par bilder från ett varmt och tropiskt land.

Vacker utsikt från höglandet med en mindre stad nedan
Solnedgång i höglandet
Lugn och mysig restaurang i bergen

Hoppas du haft en bra semester också!

Friskrivning: Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Foto av cmophoto.netUnsplash

Previous articleSparkonto med ränta
Next articleSommarens varma cashback-nyheter
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer