Home Portföljer

Portföljer

Från början bestod mitt sparkapital på börsen enbart av aktier på en vanlig aktiedepå – detta långt innan det ens fanns investeringssparkonton eller kapitalförsäkringkonton. Svenska investeringar från och med 2018 ligger på ett investeringssparkonto (ISK) och utländska aktier hamnar på ett kapitalförsäkringkonto (KF).

Det mesta ligger på Nordnet (Framtidsportföljen) och Lysa (Lysa-portföljen) – men har flyttat en del fonder till SAVR (Handelsbanken Global Småbolag Index). Utdelningsfonden och Kryptovalutaportföljen ligger på Avanza.

Idag har jag fyra portföljer enligt nedan:

– Framtidsportföljen – fondportfölj bestående av passiva indexfonder
– Lysa-portföljen – fondrobot som en del av vårt månadssparande
– Utdelningsfonden – portfölj bestående av börshandlade fonder med utdelning
– Kryptovalutaportföljen – liten kryptoportfölj bestående av certifikat

Det totalt värdet på mina portföljer är: 927 682 kr

Senast uppdaterad 2022-10-28

Mina portföljer

Friskrivning: Artikeln innehåller samarbetslänkar till Lysa och Nordnet, vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk. Jag äger aktierna och fonderna som nämns i det här inlägget. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Pexels.com