Jakten på köpare fortsätter – lägenheten upplagd på Hemnet

Förra veckan skrev jag om att vi hade lägenhetsvisning under vecka 18 – nu tänkte jag följa upp lite vad som hänt de kommande dagarna i det här inlägget. Vi fick dessvärre inget bud från någon av spekulanterna som kom på förhandsvisningen. Det tredje paret som var jätteintresserade kunde inte bestämma sig och var lite oroliga om att tillträde inte kunde ske förrän i hösten. De hade gärna velat ha tillgång till lägenheten något tidigare.

Mäklaren sa dock att de hade tänkt komma på den vanliga visningen. Så vem vet. De kanske vill ta och kika en gång till innan de bestämmer sig? Vi kan däremot inte flytta ut ur lägenheten förrän under hösten – detta för att de fortfarande håller på att bygga vårt radhus.

Så här ser det ut just nu:

Foto: Familjen Sparpatrullens framtida radhus – oklart vilket av dessa hus

Definitivt tillträdesdag kommer vi få reda på innan slutet av maj månad. Det kommer underlätta vid eventuell försäljning av lägenheten ganska markant. Just nu kan vi bara säga att det sker under hösten och kommer framgå mer exakt vid senare tillfälle. Kan göra det svårt för många spekulanter.

Tills dess kommer vi bli bjuda på ett byggplatsbesök under juni där vi faktiskt får komma och se hur vårat hus ser ut, samt träffa de närmaste grannarna som också kommer flytta in i de andra radhusen. Därefter kommer vi även ha ett digitalt informationsmöte där vi får mer information inför inflyttningen och även möjlighet att ställa frågor och funderingar.

Lägenheten finns på Hemnet nu

Som bilden visar verkar det finns intresse och vi får drygt 100 besök per dag på lägenheten. Ifall detta är bra eller dåligt har jag ingen aning om. Hittills har tre besökare valt att föranmäla sig på en av visningstiderna, vilket bådar gott. Dock är det inte säkert att alla som föranmäler sig faktiskt kommer dyka upp, då jag vet att det finns andra lägenheter i vårt område som också har visning vid samma tidpunkt som oss.

Nästa visning kommer ske nu på söndag och nästa måndag. Håller tummarna!

Friskrivning: Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Foto by Raul PetriUnsplash