Jag har bytt tema på bloggen! Huvudsakligen så bytes det gamla temat ut för att vissa grafer såg helt fel ut på mindre skärmar, speciellt på exempelvis mobiltelefoner. I och med att temat var uppdelat i tre kolumner fanns det tyvärr inget utrymme att göra den bredare. För att anpassa läsbarheten har jag valt ett bättre typsnitt samt gjort en del ändringar på menyn.

Temat jag har valt heter Blog Feedly från Superb Themes. Enligt statistik från Google Analytics kommer 49,6% av besökarna från mobiltelefoner, 44,2% från datorer och resten 6,2% från surfplattor (se bilden nedan).

Jag har bytt från ett serif typsnitt till san serif för att göra det lättare att läsa på skärmar, vilket saknades på det förra temat. Även sidopanelen till höger har tagits bort för att öka läsbarheten och lägga fokus på innehållet snarare än annonser och länkar. Annonser eller sponsrade inlägg (hitills inte haft några sådana) kommer användas mer sparsamt tillsvidare då jag enbart vill rekommendera produkter jag själv använder. Dessutom har jag städat upp menyn och gjort den ännu tydligare! Förhoppningsvis blir det nu lättare att hitta en viss typ av inlägg än tidigare.

Med det nya temat borde det fungera bättre oavsett vilket enhet du som läsare använder! Vad tycker du om det nya temat? Diskutera gärna i kommentarerna nedan! ?

Friskrivning: Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Jack CohenUnsplash

Previous articleFredagsläsning
Next articleMånadsredovisning – September 2020
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer