Rocker

Få 500 kr cashback med Rocker!

För några veckor sedan skrev jag om att jag bytt till Rocker som mitt primära betalkort. Häromdagen noterade jag ett trevligt mail från Rocker att de satt in 500 kr som en del av deras kampanj på mitt Rockerkort! Samma sak för min sambo också! Detta gäller enbart för de första 20 000 användarna som skaffar Rockerkortet fram till slutet av oktober 2021.

Så här fungerar det

– Registrera ett konto via min värvningslänk så får vi båda 0,5% cashback
– Beställ ett Rockerkort kostnadsfritt
– Öppna ett sparkonto via Rockerappen
– Koppla ett bankkonto eller kort via Rocker Connect
– Om du är bland de 20 000 första som skaffar kortet under kampanjen och gör 3 köp får du 500 kr. Pengarna sätts in på ditt kort inom 10 dagar från att du genomfört köpen.

Utöver det får du också cashback på 0,5 % på köp som du gör efter det. Samma sak gäller för de som du själv värvar. Din personliga länk hittar du i Rockerappen.

Om du vill veta fler fördelar med Rocker kan du läsa mitt tidigare inlägg här.

Använder du också Rocker? Eller kör du med något annat kort för att samla bonuspoäng eller cashback?

Friskrivning: Inlägget innehåller samarbetslänkar till Rocker, vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk.Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Rocker AB