Vill du också minska dina utgifter och spara pengar på mobilräkningen? Då kan det vara värt att kolla lite närmare på Vimla! Jag och sambon har kört med Vimla sedan april 2020 och är riktigt nöjda! Har inte haft några problem alls och fungerade även felfritt när vi reste utomlands till ett asiatiskt land. Väldigt smidigt att kunna använda sin sparade surf för att kontakta vänner och familj, utan att behöva ringa dyra mobilsamtal eller skicka SMS.

Varför Vimla?

Sex anledningar till varför du bör byta till Vimla

– Ingen bindnings- eller uppsägningstid
– Inga dolda avgifter
– Riktigt bra täckning i 4g-, 3g- och 2g med Telenors nät
– Du kan ändra abonnemangsnivå eller byta surfnivå direkt på Mitt Vimla eller i appen
– Oanvänd surf kan sparas hur länge du vill – förutsatt att du förblir kund och inte byter abonnemangsnivå
– Få rabatt när du tipsar – varje tipsning ger 10 kr rabatt på månadsavgiften

Tipsrabatt: 10 kr rabatt på VARJE månadsavgift

Skaffa Vimla via min värvningslänk så får vi båda 10 kr rabatt på våra månadskostnader, så länge vi båda har aktiva abonnemang. Både jag och sambon har kört Vimla i nästan två år nu.

När du bytt abonnemang kan du använda din egen värvningslänk för att tipsa dina vänner och familj – och sänka din månadskostnad ytterligare! Känner inte till någon mobiloperatör på den svenska marknaden som tillåter kunder att sänka månadsavgiften till 0 kr.

Tipslänken hittar du på Mitt Vimla eller direkt i appen när du blivit kund.

Erbjudande: Få 50% rabatt i fyra månader + 30 GB extra i 4 mån

Beställer du Vimla nu får du 50% rabatt i fyra månader + 30 GB surf i 4 månader. Du kan välja ett valfritt abonnemang och bara betala hälften av månadsavgiften i fyra månader. Plus att du får en välkomstbonus på 30 GB surf som gäller i 4 månader.

Du får även 10 kr rabatt på månadsavgiften så länge du har ett aktivt abonnemang.

Exempel: Kör du det billigaste abonnemanget med 3 GB surf (+ 30 GB i bonus) och fria samtal/SMS kostar det 40 kr per månad i fyra månader. Därefter kostar det 100 kr per månad. Är du student, 55+ eller under 18 blir det ännu billigare! Gäller för nya användare som beställer innan den 18 september 2022.

Friskrivning: Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Vimla, vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Foto av Andrea Piacquadio

Previous articleNytt utseende på bloggen!
Next articleTa kontroll över din privatekonomi idag
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer