Jag har länge suttit med ett gammalt datasurf abonnemang från Tele2. Det har fungerat jättebra och täckte mina behov i flera år. I och med att jag ringer och messar sällan, så betalade jag endast 99 kr/mån där 5 GB surf ingick (från början 1 GB). Dock vid årskiftet så bestämde sig Tele2 att det var dags att höja månadsavgiften till 149 kr/mån för samma surf, alternativt kunde jag välja att betala 249 kr/mån för 10 GB surf – så valet var alltså att betala 600 kr eller 1800 kr mer per år. Inte så jättesugen på något av dessa två alternativ, så valde att säga upp det istället leta efter något bättre. ?

Valet föll på Vimla

Efter mycket sökande så valde jag sist Vimla! Gick jättesmidigt! Valde att behålla mitt gamla nummer och kunde själv välja vilket datum jag skulle byta operatör. Fick ett brev hemskickat några dagar efter beställningen med det nya SIM-kortet.

Varför valde jag Vimla?

– Fria samtal och mess
– Du får behålla ditt nummer
– 50% rabatt i 4 månader
– Oanvänd surf sparas i 12 månader (du kan spara max 100 GB)
– Bra täckning genom Telenors nät med 3G och 4G
– Upp- och nedgradera ditt abonnemang när du vill
– Inga bindningstider och inga extra avgifter
Tipsa dina vänner om Vimla och ni båda får 10 kr rabatt/månad! Rabatten gäller så länge ni båda fortsätter använda Vimla

Surfa med Vimla inom EU/EES?

Du surfar med samma surfpott som i Sverige men max 10 GB utomlands per månad. Du kan dock köpa till extra surf om denna skulle ta slut, precis som du gör hemma i Sverige.

Hur har det gått?

Jag har kört Vimla i en månad nu och är supernöjd! Ifall du väljer att beställa ett mobilabonnemang genom min tipslänk får vi båda 10 kr/mån i rabatt på våra månadskostnader varje månad. Bra va? ?

Supergrymt erbjudande från Vimla!

Den här månaden har Vimla en surfig vårdeal: 75% rabatt i två månader! Jag tycker det låter som en bra deal! Så istället för att betala 160 kr/mån för 8GB betalar du enbart 30 kr/mån! Inte dåligt ?

Är du ute efter mindre eller mer surf finns det även fler bra erbjudanden där du får halva priset i hela fyra månader. Välj mellan 3GB, 8GB, 18GB, 50GB eller 100GB surf per månad.

Erbjudandet gäller nya användare som inte redan har Vimla och t.o.m 17/5 2020.

Friskrivning: Inlägget innehåller annonslänkar till Vimla. Detta innebär att jag får en kickback i form av sänkt månadsavgift för mitt eget abonnemang ifall någon registrerar sig via min tipslänk. Jag äger även aktier i Tele2. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här.

Previous articleKom igång med hållbart sparande i etiska fonder
Next articleStarkt resultat för Essity under första kvartalet
Prenumerera
Aviseringar för
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyaste Mest röstade
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer
trackback
3 år sedan

[…] har varit stolt kund hos Vimla! sedan min gamla operatör bestämde sig för att stänga ned mitt gamla datasurfabonnemang och kraftigt öka avgiften. Vi svarade med att säga upp våra abonnemang och valt föll då på […]