Det finns flera sätt att få ned på månadsutgifterna. Ett av dessa sätt är kolla närmare på vad man egentligen betalar för sitt mobilabonnemang. Själva har vi haft Vimla sedan april 2020 – alltså nästan tre år nu. Även efter att vi flyttat till vårt radhus utanför Stockholm har vi inte haft haft några problem alls. Det har även fungerat felfritt när vi reste utomlands till ett asiatiskt land. Väldigt smidigt att kunna använda sin sparade surf för att kontakta vänner och familj, utan att behöva ringa dyra mobilsamtal eller skicka SMS.

Varför Vimla?

Varför du bör byta till Vimla

– Vimla har ingen bindnings- eller uppsägningstid
– Vimla har inga dolda avgifter
– Riktigt bra täckning i 4g-, 3g- och 2g med Telenors nät
– Du kan ändra abonnemangsnivå eller byta surfnivå direkt på Mitt Vimla eller i appen
– Oanvänd surf kan sparas hur länge du vill – förutsatt att du förblir kund och inte byter abonnemangsnivå
– Få rabatt när du tipsar – varje tipsning ger 10 kr rabatt på månadsavgiften

Tipsrabatt: 10 kr rabatt på VARJE månadsavgift

Skaffa Vimla via min värvningslänk så får vi båda 10 kr rabatt på våra månadskostnader, så länge vi båda har aktiva abonnemang. Både jag och sambon har kört Vimla i nästan tre år nu. När du bytt abonnemang kan du använda din egen värvningslänk för att tipsa dina vänner och familj – och sänka din månadskostnad ytterligare! Känner inte till någon mobiloperatör på den svenska marknaden som tillåter kunder att sänka månadsavgiften till 0 kr.

Tipslänken hittar du på Mitt Vimla eller direkt i appen när du blivit kund.

Erbjudande: Halva priset i fyra månader + 30 GB surf

Just nu har Vimla ett erbjudande där du får 50% rabatt i fyra månader + 30 GB extra surf. Du kan välja ett valfritt abonnemang och bara betala hälften av månadsavgiften i fyra månader! Plus att du också får en välkomstbonus på 30 GB surf som gäller i 4 månader.

Du får även 10 kr rabatt på månadsavgiften så länge du har ett aktivt abonnemang genom att använda min värvningslänk.

Exempel: Kör du det billigaste abonnemanget med 3 GB surf (+ 30 GB i extra surf) och fria samtal/SMS kostar det 40 kr per månad i fyra månader (inklusive rabatten genom att använda min länk). Därefter kostar det 90 kr per månad. Är du student, 55+ eller under 18 blir det ännu billigare! 

Gäller för nya användare som beställer innan den 31 januari 2023.

Friskrivning: Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Vimla, vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Foto av Omid Armin från Unsplash

Previous articleHur får man pengarna att räcka i januari?
Prenumerera
Aviseringar för
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyaste Mest röstade
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer
IMGR
1 år sedan

Kan inte annat än instämma. Vi ringer för noll kronor tack vare Vimlas tipsning.