Rocker har ett erbjudande där du som ny kund får 250 kr på ditt kort genom att aktivera Rocker Plus eller Premium inom 100 dagar. Du får dessutom ökad cashback när du uppfyllt villkoren för cashback. Max cashback du kan få regleras av ditt Rockerpaket: Standard 1%, Plus 5% och Premium 10%. Läs här ifall du vill veta skillnaden mellan de olika Rockerpaketen.

Bli en Rocker (värvningslänk) genom att följa de enkla stegen nedan:

Steg 1: Fyll i mobilnummer

Fyll i ditt mobilnummer.

Steg 2: Ladda ned appen

Ladda ned Rockerappen från App Store eller Play Store.

Steg 3: Aktivera antingen Plus eller Premium

Aktivera Rocker Plus eller Premium inom 100 dagar från att du registrerat ditt telefonnummer.

Steg 4: Få dina pengar på kontot

Grattis, nu får du 250 kr insatt på ditt Rockerkort!

Vad är Rocker?

Rocker är en app med ett flertal tjänster som underlättar överblick och hantering av din privatekonomi. Bland annat finns funktioner inom budget och kostnadskategorisering, tillgång till lån och krediter samt tjänster som underlättar en delad ekonomi. Du kan även öppna sparkonton med ränta och få bonus på alla dina köp, både i butik och online.

Tre olika paket att välja bland: Standard, Plus och Premium

Rocker (värvningslänk) har tre olika paket (kontonivåer): Standard, Plus och Premium. På Plus och Premium ingår ett fysiskt debetkort, valfri PIN-kod, hög sparränta, cashback samt reseförsäkring. Både Plus och Premium har en månadsavgift på 29 kr/mån respektive 99 kr/mån. Med Standard får du enbart ett virtuellt kort som fungerar med exempelvis Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay. Du kan inte heller välja PIN-kod och får något mindre cashback och sparränta med denna nivå. Fördelen med Standard är att du slipper månadskostnaden. Personligen kör jag med Premium på grund av att man får den högsta möjliga sparräntan på 1,45% samt cashback på 10% för alla mina köp. Å andra sidan kommer jag behöva betala 99 kr/mån efter årskiftet för att behålla cashbacken. Därmed behöver vi alltså ”spendera” tillräckligt med pengar för att erhålla cashback på minst 100 kr, vilket huvudsakligen består av matkostnader och mobilabonnemang.

Om du vill veta fler fördelar med Rocker kan du läsa mitt tidigare inlägg här.

Använder du också Rocker? Eller kör du med något annat kort för att samla bonuspoäng eller cashback?

Friskrivning: Inlägget innehåller annonslänkar till Rocker, vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Foto av Lander Lezcano från Unsplash och Rocker AB

Previous articleSå ska du tänka nu när börsen faller
Next articleVad är ekonomisk frihet och hur uppnår du det?
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer