I det här inlägget kommer jag summera sidoinkomsterna från bland annat undersökningspaneler och cashbacksidor, men även försäljning av diverse kläder och andra prylar som jag inte använder längre.

Projektet är inspirerat av Pappa betalar? som du kan läsa om på hans blogg!

Vad är Extraknäckportföljen?

Kort och gott är den en fondportfölj som bygger helt på sidoinkomster, dvs inte från min nuvarande lön. Du kan läsa mer om Extraknäckportföljen här och vilka investeringar som görs i den!

Sammanfattning Feb 2020

Februari gav totalt 1737,91 kr till Extraknäckportföljen och fördelningen såg ut så här:

Panelerna 556,78 kr
– Ebuno 99 kr
– Mobrog 250 kr
– Nordic Panel 108,78 kr
– Shoppanel 99 kr
Cashbacksidor 368,13 kr
– Refunder 242,39 kr
MyBonus 125,74 kr
Komplettkortbonus 0 kr
Begagnathandel 813 kr

Totalt har jag ytterligare 311,66 kr från panelerna och cashbacksidorna som väntar på utbetalning.

Bortsätt från försäljning av diverse gamla kläder på Marketplace och Tradera, så har panelundersökningarna varit den största bidragande faktorn till Extraknäckportföljen, följt av cashbacksidorna. Jag har inte riktigt kommit igång med frilansskrivandet, men något jag kommer titta närmare på de kommande månaderna. Även kikat på mystery shopping för att se ifall det är värt att lägga ned tid på som en liten sidoinkomst.

Jag har även nyligen skaffat Komplett Bank MasterCard kreditkort för att kunna få bonus på alla online köp, vilket jag också kan kombinera med cashback från t ex Refunder och MyBonus! Väldigt trevlig måste jag säga ? Kortet kommer främst att används för att samla bonuspoäng för att minska fakturan som betalas av varje månad – krediten är inte tänkt att användas alls då räntan är så klart väldigt hög.

Friskrivning: Artikeln innehåller samarbetslänkar till MyBonus vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Glenn Carstens-Peters

Previous articleLysa – Kom igång med ditt fondsparande på mindre än 15 minuter!
Next articleHalvledaretillverkaren AMD presenterar övertygande tillväxtstrategi
Prenumerera
Aviseringar för
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyaste Mest röstade
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer
trackback
3 år sedan

[…] Förmodligen blir dessa utbetalade under april månad. Detta är ungefär i samma nivå som förra månaden, om man bortser från försäljningarna från Marketplace och dylikt.Jag har även gjort en del […]

trackback
3 år sedan

[…] – Extraknäckportföljen – Mars 2020– Extraknäckportföljen – Februari 2020 […]