I det här inlägget kommer jag summera sidoinkomsterna från bland annat undersökningspaneler och cashbacksidor, men även bonus från kreditkort som betalas ut någolunda regelbundet. Projektet är inspirerat av Pappa betalar? som du kan läsa om på hans blogg!

Vad är Extraknäckportföljen?

Kort och gott är det en fondportfölj som bygger helt på sidoinkomster, dvs inte från min nuvarande lön. Du kan läsa mer om Extraknäckportföljen här och vilka investeringar som görs i den!

Sammanfattning Juli 2020

Juli gav totalt 591,48 kr till Extraknäckportföljen och fördelningen såg ut så här:

Panelerna 148,02 kr
– Nordic Panel 51,00 kr
– Shoppanel 97,02 kr
Cashbacksidor 315,46 kr
– MyBonus 315,46 kr
Komplettkortbonus 128 kr

Jag har inte gjort lika många undersökningspaneler den här månaden – mest för att jag valt att ta vara på min semester och spendera tid med familjen innan jag börjar jobba i augusti igen. Däremot har det kommit in en del återbäring som legat i flera månader, bland annat från Brocc som hade en tillfällig kampanj där man fick 250 kr enbart för att registera ettt konto! Det passade jag på att ta vara på ?

Fortsättningsvis kommer det nog ligga på runt 400-500 kr varje månad då jag inte längre gör lika många paneler. Får se ifall jag slutar med det helt och fokuserar enbart på cashbacksidor istället. Lättare och kräver egentligen ingen tid från mig – plus att jag kombinerar detta med Komplett Bank kortet för dubbelbonus också! Mer om detta i ett kommande inlägg ?

Tidigare inlägg i serien

– Extraknäckportföljen – Juni 2020
– Extraknäckportföljen – Maj 2020
– Extraknäckportföljen – April 2020
– Extraknäckportföljen – Mars 2020
– Extraknäckportföljen – Februari 2020

Friskrivning: Artikeln innehåller samarbetslänkar till MyBonus vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Glenn Carstens-Peters

Previous articleMånadsredovisning – Juli 2020
Next articleSparpatrullens Spartips
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer