I det här inlägget kommer jag summera sidoinkomsterna från bland annat undersökningspaneler och cashbacksidor, men även bonus från kreditkort som betalas ut någolunda regelbundet.

Projektet är inspirerat av Pappa betalar? som du kan läsa om på hans blogg!

Vad är Extraknäckportföljen?

Kort och gott är det en fondportfölj som bygger helt på sidoinkomster, dvs inte från min nuvarande lön. Du kan läsa mer om Extraknäckportföljen här och vilka investeringar som görs i den!

Sammanfattning Juni 2020

Juni gav totalt 983,50 kr till Extraknäckportföljen och fördelningen såg ut så här:

Panelerna 354,78 kr
– Mobrog 50 kr
– Feberpanelen 97,02 kr
– Nordic Panel 110,74 kr
– Shoppanel 97,02 kr
Cashbacksidor 407,72 kr
– MyBonus 305 kr
– Refunder 102,72 kr
Komplettkortbonus 221 kr

Väntar fortfarande på en del återbärning som jag fortfarande inte fått, bland annat ända tillbaka från februari månad! Inte så mycket jag kan göra men förhoppningsvis får jag dem snart. ?

Jag kommer även sluta med de flesta undersökningspanelerna och enbart köra med Nordic Panel och Shoppanel som verkar generera mest pengar för mig. Framöver kommer jag också enbart utföra panelerna på datorn i samband med att jag uppdaterar bloggen – detta som en del av min såkallade Digital Cleansing där jag försöker minska mitt använade av mobilen och sociala medier framförallt. Annars blir det nog lite mer jakt på återbäring istället för paneler som tar upp mycket av min tid.

Tidigare inlägg i serien

– Extraknäckportföljen – Maj 2020
– Extraknäckportföljen – April 2020
– Extraknäckportföljen – Mars 2020
– Extraknäckportföljen – Februari 2020

Friskrivning: Artikeln innehåller samarbetslänkar till MyBonus och Mobrog vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Glenn Carstens-Peters

Previous articleFem nackdelar med utdelningsinvestering
Next articleEn bättre smartphone upplevelse med uppmärksamhetsmotstånd
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer