Under sommaren skrev jag ett inlägg om aktuella cashback-kampanjer – och nu tänkte jag att det var dags igen då det finns flera nya prova-på erbjudanden som man kan ta del av. Det blir inte direkt några enorma summor, men tillräckligt för att koma igång med ett sparande på börsen eller bara lite extra pengar på kontot. Nedan kommer några utvalda cashback-kampanjer, med både hög och låg återbäring. Använd gärna dessa länkar så stödjer du bloggen också! Cashbackshopping (värvningsslänk) och Reward Network (värvningsslänk). 

OBS! Tänk på att du måste registera ett konto på respektive sida för att kunna ta del av kampanjerna. Använd gärna värvningsslänkarna ovan så stödjer du den här bloggen 🙂

Cashbackshopping

– Prova tjänsten Albert helt gratis året ut och få 125 kr i återbäring! Albert erbjuder digitalt lärande för barn och unga. Du kan avsluta när du vill. Testperioden gäller fram till 30 december 2021, därefter 99 kr/månad. Kom igång att säga upp tjänsten i tid!
– Testa Illustrerad Vetenskap Digital kostnadsfritt i 30 dagar och få 50 kr i cashback! Du betalar ingenting de första 30 dagarna och får full tillgång till alla Illustrerad Vetenskaps artiklar. Artiklarna görs levande med videor, animationer och interaktiva bilder och allt innehåll är optimerat för mobilen, surfplattan och datorn.
– Är du intresserad av historia? Testa Världens Historia Digital gratis i 30 dagar och få 50 kr i återbäring. Du betalar ingenting de första 30 dagarna och får full tillgång till alla Världens Historia Digital artiklar.
– Prova I FORM gratis i två veckor och få 50 kr i återbäring. I FORM – oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. De berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Reward Network

– Om du vill börja spara i aktier kan du testa investeringstjänsten Sigmastocks. Då får du 180 kr i återbäring när du gör blir kund och gör ditt första köp.
– Är du intresserad av kryptovalutor? Bli kund hos Trijo och få 40 kr i återbäring. Gör du en första insättning på ditt konto får du 240 kr i återbäring.
– Prenumerera på Dagens Industri digitalt för 29 kr för tre månader och få 93,60 kr återbäring. Drar du bort kostnaden för den digitala prenumerationen abonnemanget hamnar du på 64,60 kr i cashback.
– Testa Wype i en månad och du får 73 kr återbäring. Genom Wype får du de senaste utgåvorna av alla Bonniers tidningar, inklusive Privata Affärer och Placeraguiden. Kom ihåg att säga upp abonnemanget!
– Trion är en app som hjälper dig att komma igång med träningen. Prova gratis i två veckor och få 36 kr i cashback.

Utnyttjar du samtliga erbjudanden och kampanjer hamnar du på 908,60 kr i återbäring. Inte helt fel för att lägga ned drygt en 20 minuters arbete på att fylla i lite personuppgifter och betalningsinformation. En bra start på ett sparande på börsen som faktiskt räcker för ett par aktieköp eller insättning i valfri fond.

Utöver det får jag mest återbäring via Rockerkortet, där normal konsumtion räcker för att vi ska få tillbaka drygt 500 kr varje månad. Skaffar du Rockerkortet via min länk i höst, genomför tre köp så får du inte bara 0,5% cashback men också 500 kr insatt på kontot! Du kan läsa mer om Rocker och erbjudandet i det här inlägget.

Använder du någon återbäringstjänst? Tycker du att det är värt att jaga cashback-erbjudanden eller väntar du hellre på en större rea? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan! 🙂

Friskrivning: Inlägget innehåller annonslänkar till Cashbackshopping, Reward Network och Rocker, vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Jarrett Kow

Previous articleAutoStore IPO börsintroduktion
Next articleFredagsläsning
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer