Då var det äntligen dags för ett inlägg om sommarens aktuella cashback-erbjudanden – det är aldrig fel med lite extra pengar under semestertiderna.

Varför vill man jaga cashback? Anledningen är att du kan få tillbaka mycket pengar. Via cashback har vi lyckats få ihop drygt 5 000 kr i återbäring genom att ta del av diverse erbjudanden och kampanjer. Räknar vi med Rockkortet så landar vi på strax över 9 000 kr i cashback – det är ingen liten summa och får vår del går det direkt till börsen och vårt månadssparande!

Här nedan kommer några utvalda cashback-kampanjer, med både hög och låg återbäring. Om du vill stödja bloggen kan du använda dessa länkar också: Cashbackshopping (värvningsslänk) och Reward Network (värvningsslänk). 

OBS! Tänk på att du måste registrera ett konto på respektive sida för att kunna ta del av kampanjerna.

Cashbackshopping

– Prova tjänsten Albert helt gratis fram till 29 augusti och du får även 125 kr i återbäring! Albert erbjuder digitalt lärande för barn och unga. Säkerligen en trevlig tjänst när barnet blir äldre också. Du kan avsluta när du vill – men glöm inte att säga upp tjänsten i tid!
– Testa tjänsten Zcooly hela sommaren gratis och få 100 kr i cashback. Zcooly är mattespelet som gör skärmtid meningsfull. Gäller till och med 15 augusti – efter provperioden övergår ditt medlemskap automatiskt till en prenumeration. Observera att tjänsten kräver att du fyller i ett kreditkort/betalkort. Kom ihåg att säg upp innan provperioden löper ut!

Reward Network

Högst cashback med Reward Network

– Använd Jaramba gratis hela sommaren och få 200 kr i cashback. Jaramba är en tjänst för små barn där man får tillgång till över 800 aktiviteter. Gäller till och med 29 augusti – efter provperioden övergår ditt medlemskap automatiskt till en prenumeration. Observera att tjänsten kräver att du fyller i ett kreditkort/betalkort. Kom igång att säg upp innan provperioden löper ut.
– Prenumerera på Dagens Industri digitalt för 29 kr för tre månader och få 104 kr återbäring. Drar du bort kostnaden för den digitala prenumerationen abonnemanget hamnar du på 75 kr i cashback. 
– Testa Wype i en månad och du får 65,60 kr återbäring. Genom Wype får du de senaste utgåvorna av alla Bonniers tidningar, inklusive Privata Affärer och Placeraguiden. Kom ihåg att säga upp abonnemanget innan testperioden går ut!
– Funderar du på att byta elavtal kan du prova att byta till Greenely och få 480 kr i återbäring. Mot bakgrund av att jag inte kan välja elleverantör idagsläget har jag inte testat detta själv. Däremot avser jag att prova Greenly när vi flyttat in i vårt hus i höst.

Mindre cashback

– Trion är en app som hjälper dig att komma igång med träningen. Prova gratis i två veckor och få 40 kr i cashback.
– Vill du äga kryptovalutor så som Bitcoin eller Ethereum? Bli kund hos Trijo och få 40 kr i återbäring. Gör du en första insättning på ditt konto får du 240 kr i återbäring.
– Skapa ett konto Kundpanel.se och utför en undersökning för att få 20 kr i återbäring. Du behöver slutföra en undersökning för att få din cashback, dock spelar den ingen roll ifall du är rätt eller fel målgrupp för att erhålla återbäringen.

Väljer du att utnyttja alla dessa erbjudanden och kampanjer hamnar du på 1 385,60 kr i återbäring. Med andra ord en ganska trevlig ökning i sommarkassan för dryga 20 minuters. Perfekt för att komma igång med att sparande på börsen, exempelvis en insättning i valfri fond eller ett par aktieköp.

Rocker

Större delen av den återbäring jag får tillbaka sker numera via Rocker-kortet (värvningslänk), där vi bland gör alla våra matinköp, abonnemang och mobilräkning dras ifrån detta betalkort. Skaffar du Rockerkortet via min länk och gör tre köp får du 500 kr insatt på kontot! Du kan läsa mer om Rocker och erbjudandet i det här inlägget.

Använder du någon återbäringstjänst? Tycker du att det är värt att jaga cashback-kampanjer eller väntar du hellre på en större rea? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan! 🙂

Friskrivning: Artikeln innehåller samarbetslänkar till Cashbackshopping, Reward Network och Rocker. Det innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Foto av Link HoangUnsplash


Previous articleSlut på semestern – tillbaka till verkligheten
Next articleFredagsläsning
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer