Även om det inte riktigt känns som vår i delar av landet, tänkte jag att det var dags att kika lite på vårens intressanta prova-på kampanjer. Via cashback har jag fått tillbaka drygt 4 000 kr i återbäring för att ha tagit del av diverse erbjudanden och kampanjer, inklusive. Räknar man med Rockerkortet också så landar vi på 7 427,32 kr i cashback – vilket är ganska mycket pengar som gått direkt till pengamaskinen!

Nedan kommer några utvalda cashback-kampanjer, med både hög och låg återbäring. Använd gärna dessa länkar så stödjer du bloggen också! Cashbackshopping (värvningsslänk) och Reward Network (värvningsslänk). 

OBS! Tänk på att du måste registera ett konto på respektive sida för att kunna ta del av kampanjerna. Använd gärna värvningsslänkarna ovan så stödjer du den här bloggen!

Cashbackshopping

– Prova tjänsten Albert helt gratis fram till påsk, varefter med 50% rabatt i tre månader och du får även 125 kr i återbäring! Albert erbjuder digitalt lärande för barn och unga. Du kan avsluta när du vill. Testperioden gäller fram till 14 april 2022, därefter betalar du en månadsavgift beroende vilket medlemskap du väljer till 50% rabatt i 3 månader. Kom igång att säga upp tjänsten i tid!
– Testa investeringstjänsten BetterWealth och får 100 kr i återbäring när du blir kund och gör ditt första köp. Observera att utbetalning kan ta upp till två månader.

Reward Network

– Testa Wype i en månad och du får 65,60 kr återbäring. Genom Wype får du de senaste utgåvorna av alla Bonniers tidningar, inklusive Privata Affärer och Placeraguiden. Kom ihåg att säga upp abonnemanget innan testperioden går ut!
– Trion är en app som hjälper dig att komma igång med träningen. Prova gratis i två veckor och få 40 kr i cashback.
– Prenumerera på Dagens Industri digitalt för 29 kr för tre månader och få 104 kr återbäring. Drar du bort kostnaden för den digitala prenumerationen abonnemanget hamnar du på 75 kr i cashback. 
– Skapa ett konto Kundpanel.se och utför en undersökning för att få 20 kr i återbäring. Du behöver slutföra en undersökning för att få din cashback, dock spelar den ingen roll ifall du är rätt eller fel målgrupp för att erhålla återbäringen.
– Funderar du på att byta elavtal kan du använda tjänsten Greenely och få 480 kr i återbäring. Har inte haft möjlighet att själv prova detta, men avser att göra det när vi flyttat in i vårt hus i höst då vi kommer ha möjlighet att själva välja elleverantör!
– Testa Lingoda gratis i sju dagar och få 400 kr i återbäring. Detta är en tjänst för att lära sig språk via diverse online kurser. Kräver att du fyller i betalkort eller kreditkort. Din cashback läggs till automatiskt men tar cirka en vecka. Glöm inte att säga upp kontot inom sex dagar, annars dras pengar från ditt kort och du påbörjar en prenumeration.

Utnyttjar du samtliga erbjudanden och kampanjer hamnar du på 1 305,60 kr i återbäring. Det är inte helt fel för cirka 20 minuters arbete för att fylla i lite personuppgifter. Perfekt för att komma igång med att sparande på börsen, exempelvis en insättning i valfri fond eller ett par aktieköp.

Rocker

Största delen av den återbäring jag får tillbaka sker via Rocker-kortet (värvningslänk), där vi bland annat alla matinköp, abonnemang och mobilräkning dras ifrån detta betalkort. Skaffar du Rockerkortet via min länk och gör tre köp får du 500 kr insatt på kontot! Du kan läsa mer om Rocker och erbjudandet i det här inlägget.

Använder du någon återbäringstjänst? Tycker du att det är värt att jaga cashback-kampanjer eller väntar du hellre på en större rea? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan! ?

Friskrivning: Inlägget innehåller annonslänkar till Cashbackshopping, Reward Network och Rocker, vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Foto av Daiga EllabyUnsplash

Previous articleFredagsläsning
Next articleSå fixar du en minimalistisk garderob
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer