Under hösten skrev jag ett inlägg om aktuella cashback-kampanjer – och nu finns det en hel del prova-på kampanjer där man kan tjäna en liten slant. Kanske inte några enorma summor, men räcker gott och väl för att kicka igång et sparande eller lite extra pengar på kontot under den fattiga månaden så här efter julledigheten ?

Nedan kommer några utvalda cashback-kampanjer, med både hög och låg återbäring. Använd gärna dessa länkar så stödjer du bloggen också! Cashbackshopping (värvningsslänk) och Reward Network (värvningsslänk). 

OBS! Tänk på att du måste registrera ett konto på respektive sida för att kunna ta del av kampanjerna. Använd gärna värvningsslänkarna ovan så stödjer du den här bloggen!

Cashbackshopping

– Har du inte provat tjänsten Albert ännu, går det fortfarande att göra det och få 125 kr i återbäring! Albert erbjuder digitalt lärande för barn och unga. Du kan avsluta när du vill. Testperioden gäller fram till 30 december 2021, därefter 99 kr/månad. Glöm inte att säga upp tjänsten i tid!
– Testa Wype i en månad och du får 50 kr återbäring. Genom Wype får du de senaste utgåvorna av alla Bonniers tidningar, inklusive Privata Affärer och Placeraguiden. Kom ihåg att säga upp abonnemanget!
– Testa Illustrerad Vetenskap Digital kostnadsfritt i 14 dagar och få 50 kr i cashback! Du betalar ingenting de första 30 dagarna och får full tillgång till alla Illustrerad Vetenskaps artiklar. Artiklarna görs levande med videor, animationer och interaktiva bilder och allt innehåll är optimerat för mobilen, surfplattan och datorn.
– Gillar du att lära dig om vår historia? Testa Världens Historia Digital gratis i 30 dagar och få 50 kr i återbäring. Du betalar ingenting de första 30 dagarna och får full tillgång till alla Världens Historia Digital artiklar.
– Prova I FORM gratis i två veckor och få 50 kr i återbäring. I FORM – oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. De berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Reward Network

– Vill du äga kryptovalutor så som Bitcoin eller Ethereum? Bli kund hos Trijo och få 40 kr i återbäring. Gör du en första insättning på ditt konto får du 240 kr i återbäring.
– Trion är en app som hjälper dig att komma igång med träningen. Prova gratis i två veckor och få 40 kr i cashback.
– Skapa ett konto Kundpanel.se och få 20 kr i återbäring. Du behöver utföra en undersökning för att få din cashback, dock spelar den ingen roll ifall du är rätt eller fel målgrupp.
– Prenumerera på Dagens Industri digitalt för 29 kr för tre månader och få 104 kr återbäring. Drar du bort kostnaden för den digitala prenumerationen abonnemanget hamnar du på 75 kr i cashback. 

Använder du samtliga erbjudanden och kampanjer får du 740 kr i återbäring. Det är inte dåligt för lägga ned drygt 20 minuters arbete! Räcker för att komma igång med ett sparande på börsen, så som ett par aktieköp eller varför inte en valfri indexfond?

Rocker

Utöver det får jag mest återbäring via Rockerkortet, där normal konsumtion räcker för att vi ska få tillbaka drygt 500 kr varje månad. Skaffar du Rockerkortet via min länk i höst, genomför tre köp så får du inte bara 0,5% cashback men också 500 kr insatt på kontot! Du kan läsa mer om Rocker och erbjudandet i det här inlägget.

Använder du någon återbäringstjänst? Tycker du att det är värt att jaga cashback-kampanjer eller väntar du hellre på en större rea? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan! ?

Friskrivning: Inlägget innehåller annonslänkar till Cashbackshopping, Reward Network och Rocker, vilket innebär att jag får en kickback ifall någon registrerar sig via min länk. Allt jag skriver är mina egna åsikter. Ingenting jag skriver på bloggen ska anses som finansiell rådgivning. Alla köp av värdepapper innebär en risk och ska alltid ske på eget ansvar. Utvärdera efter egen analys och köp inget baserat på vad du läser här. Bildkällor: Nathan Queloz

Previous articleMånadsredovisning – December 2021 & God Jul!
Next articleHur man investerar i kryptovalutor
Prenumerera
Aviseringar för
guest
0 Kommentarer
Inline-feedbacks
Se alla kommentarer